Automatické odhlášení při nečinnosti

Pokud aplikaci nepoužíváte více než deset minut, dojde z bezpečnostních důvodů k automatickému odhlášení ze služby Internetbanking. Na odhlášení vás upozorní informační okno dvě minuty před vypršením časového limitu.

Pokud si přejete v práci pokračovat, stiskněte tlačítko OK. Pokud tak neučiníte během následujících dvou minut, budete z aplikace automaticky odhlášeni a vámi zadaná data budou ztracena. Po stisku tlačítka OK můžete normálně pokračovat v práci. Okno se objeví opět až po osmi minutách nečinnosti.